Tabán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola: Luca nap


Hír: : Luca nap
(Kategória: Misc)
Küldte: webmester
2018. december 19. szerda - 11:01:01

December 13.

Csütörtök reggel az iskola portáján izgatott anyukák, nagymamák várták, hogy a portás beengedje őket. A kezükben tálca vagy doboz, bennük illatozó pogácsák, kisebbek és nagyobbak. De miért? Iskolánk DÖK hagyománya, hogy ezen a napon LUCA pogácsát vásárolhatnak tanulóink. Már első szünetben kiderült, kinek lesz ANNA, ÁGNES, BEÁTA……vagy ALADÁR, ÁKOS,BÉLA…. a feleségének vagy a férjének a neve. Volt olyan tanuló akinek pénz , de ha esetleg üres volt a pogi, azt is jóízűen elfogyasztották a diákok.

Köszönjük: Patyi Ditta, Hopkáné Szőke Andrea, Ferenczi Zsuzsanna, Maszong Gáborné Cseri Irén, Bitó Katalin, Kovács Zsigmondné Herendi Nóra, Laták-Bucs Renáta, Biczókné Molnár Zsuzsanna, Elhardtné Simon Anita, Sárdi Izabella, Ottlik Annamária, Virág Barbara, Földházi András, Kádárné Ferenczi Zsuzsanna, Nagy Szilvia, Szabó Mária, Vecsernyés Józsefné Kovács Rita, Cvijin Hajnal, Szemendri Beáta, Gábor Gerda, Surányi Bettina anyukáknak, nagymamáknak és kettő tanítványunknak, akik a pogácsa sütését vállalták.
Kívánjuk nekik: Luca, Luca tizenhárom, kedves gazda, Isten áldjon! Spájzod legyen mindig tele, szerencse is férjen bele!
A diákönkormányzat vezetői: Gégény Gáborné Juli és Ormódi Béláné Csilla
tanárnőkEzen hír származási helye: Tabán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
( http://tabansuli.szegedvaros.hu/news.php?extend.425 )