Tabán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola: Városi beiskolázási támogatás

Városi beiskolázási támogatás

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS
POLGÁRMESTERE
6720 Szeged, Széchenyi tér 10.

2020-AS BEISKOLÁZÁSI TÁMOGATÁS SZEGEDEN


Kedves Szegedi Szülő!
Az iskolák bezárása a veszélyhelyzet miatt minden család életében komoly felfordulást okozott. Egyik pillanatról a másikra kellett átállni a digitális, online oktatásra. Ez új kihívást jelentett a diákoknak, a szülőknek és a tanároknak egyaránt. Hálásak vagyunk Önnek, hogy az oktatási intézmények kényszerszünete idején is gondoskodtak gyermekük tanulásáról! Sőt, ebben a rendkívüli időszakban még nagyobb felelősség hárult minden szülőre.
A koronavírus járvány egész városunknak nagy megpróbáltatásokat jelent, komoly veszteségeket okozott az önkormányzatunknak is. A bajt csak tetézte, hogy a kormány újabb forrásokat vont meg a városunktól a válság idején. Eddig 5 milliárd forintos hiányunk keletkezett a járvány miatt, de számunkra továbbra is kiemelten fontos, hogy a szegedi családokat támogatni tudjuk, különösen ebben a nehéz helyzetben. Szeged egy szolidáris város, amely akkor segít, amikor a legfontosabb, a legnagyobb szükség van rá. Ezért a városvezetés úgy döntött, hogy az önkormányzat nehéz anyagi helyzete ellenére is fenntartja a tavalyi évben bevezetett tanévkezdési támogatást.
2020-ban is minden 1-8. évfolyamos, állandó szegedi lakhellyel rendelkező gyermek tanévkezdését 10 ezer forintos támogatással segítjük a szolidaritás jegyében!
Ahhoz, hogy a 2020-2021-es tanévben az 1-8. évfolyamos gyermekük után járó 10 ezer forintot megkaphassák, kérem, hogy az igénylésüket az ügyfélkapus regisztrációt követően a www.szegedvaros.hu honlapon tegyék meg!
Reméljük, a járvány lecsengésével a gyerekek is mielőbb visszatérhetnek az iskolákba, ahol szép eredményeket érnek majd el! Sok sikert kívánunk Önöknek az új tanévben is!
Szeged, 2020. május 27.
Üdvözlettel:
Dr. Botka László


2020. május 28. csütörtök - 08:12:42 by webmester
Posted in Misc | Comments: 0 |     Nyomtatóbarát változat