Tabán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola: Tanév végi tudnivalók

Tanév végi tudnivalók

TANÉV VÉGI TUDNIVALÓK


- Június 2-tól minden iskola maga oldja meg a tanulók felügyeletét a szülők igénye szerint. DE: MARAD A TANTERMEN KÍVÜLI DIGITÁLIS MUNKAREND! A felügyeletet igénylő gyerekekkel itt 5 fős csoportokban, a járványügyi előírások betartásával kell foglalkozni, és felzárkóztatást, rendszerezést, ismétlést végezni. Itt segítséget adhatunk a digitális oktatásban kapott feladatok megoldásában is. A felügyeletet igényló gyerekeknek a szülők kérhetnek étkezést is az ETELKA modulon keresztül. A szervezési feladatok miatt kérjük a szülőket, hogy a felügyeleti igényüket a megelőző hét csütörtökig jelezzék emailen. A gyerekek hozzanak magukkal arcmaszkot! Kézfertőtlenítő lesz a bejáratnál, az ebédlőben, szappan a mosdókban.

- Június 15-30. között is az iskola biztosítja a tanulók felügyeletét a korábbi évekhez hasonlóan, de már nem tanulással, hanem kötetlen foglalkozásokkal, játékkal, minél többet a szabadban, kis csoportokban. Ezen igények felmérését az osztályfőnökök végzik június 11-ig!


- BALLAGÁSI ÜNNEPSÉG, TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉG NEM LESZ. A nyolcadikosoknak az udvaron, osztályonkénti bontásban, a védőtávolság megtartásával átadjuk a bizonyítványokat, később egyeztetett időpontban. Itt adhatjuk át a kitüntetéseket is. Ezen szülők nem vehetnek részt! Az alsóbb évfolyamokon a bizonyítványokat szeptemberben adjuk át, az év végi osztályzatokról a Krétában kapnak tájékoztatást.


Flachné Vidéki Katalin
intézményvezető


2020. május 22. péntek - 08:48:15 by webmester
Posted in Misc | Comments: 0 |     Nyomtatóbarát változat