Tabán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola: Változások az étkeztetésben

Változások az étkeztetésben

FIGYELEMFELHÍVÁS
KÖZÉTKEZTETÉS
tárgyában
általános iskolás, középiskolás étkezők számára
VÁLTOZÁSOK


Az NGSZ ügyfélszolgálata 2020. május 25-től továbbra is csak és kizárólag telefonon a 62/561-960-as telefonszámon és e-mailben (kozetkeztetes@ngsz.hu) érhető el, személyes ügyfélfogadásra 2020. június 15-ét követően lesz lehetőség.
Az ügyfélszolgálat „nyitvatartási” ideje is változott, hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00 óráig, pénteken 8:00-13:00 óráig.
A ténylegesen intézményi felügyeletben lévő általános iskolai tanulók részére 2020. jú-nius 2-tól biztosított a napi háromszori (tízórai+ebéd+uzsonna) étkezés, rendelés és fizetés esetén 2020. június 26-ig.
Azon általános iskolai tanulók részére, akik nem veszik igénybe a tényleges intézményi felügyeletet, azok részére is biztosított 2020. június 2-tól a napi háromszori étkezés, rendelés és fizetés esetén 2020. június 15-ig, de a megrendelt kisétkezések és főétkezés ételhordós elviteléről szíveskedjenek gondoskodni, mert a kisétkezések ételeit csomagolás nélkül tála-lásra készen az ebéddel együtt tudják átvenni. A csak ebéd rendelése továbbra is megenge-dett, tisztelettel kérem a szülőket, törvényes képviselőket, hogy a rendelés során erre figyel-jenek.
A júniusi étkezések befizetésére csak és kizárólag az ETELKA portálon keresztül van lehe-tőség. A háromszori étkezés rendelésre 2020. május 23-tól van lehetőség a portálon, ezért ha hamarabb adta le rendelést és háromszori étkezést szeretne, kérem szíveskedjen a portá-lon módosítani rendelését.(Új regisztrációs igény küldhető a kozetkeztetes@ngsz.hu e-mail címre a gyermek adatainak és a regisztrálni kívánt e-mail cím megadásával).
Ingyenes étkező esetén a június havi étkezés továbbra is az ETELKA portálon vagy e-mail-ben rendelhető meg.
A változásokat nem érintő tárgykörökben a már kihirdetett Figyelemfelhívásban leír-tak maradnak érvényben további tájékoztatásig.

2020. május 21. csütörtök - 16:12:04 by webmester
Posted in Misc | Comments: 0 |     Nyomtatóbarát változat